Om du ska på bilträff eller liknande i vår och sommar kan det vara roligt att verkligen se till att styla bilen lite extra. Med allt från snygga bilmattor till doftgranar, nya lädersäten och polering av lacken.

bilNär du ska på Power Meet eller en bilmässa med privata bilar en härlig sommardag – behöver du ha stylat och putsat din kärra ordentligt. Ett sätt att styla sin bil på är med bland annat snygga bilmattor och häftig belysning. Bilmattor hos Hova.com finns i olika mönster och material, så att du har gott om valmöjlighet. En kupématta är ofta modellanpassad och i mjukt, skönt gummi med hög kant. Det skyddar din interiör mot smuts, vatten och allmänt slitage.

Åka på bilträff 2019

Sugen på att hänga med på någon av alla bilträffar som sker i sommar? Då är du i gott sällskap. Det är populärare än någonsin att åka på träffar för att träffa likasinnade motorfantaster och titta på fyrhjuliga skönheter. Bara i maj månad sker närmare 100 olika bilträffar runt om i landet, och det fortsätter över hela sommaren. Några av de största träffarna är Västerås Summer Meet och Pwer Big Meet i Lidköping. I en artikel i Expressen går det att läsa om alla de olika träffarna och se när de sker i tiden, datum alltså. Där får det dessutom att se exakt var bilträffen sker, oavsett om det är i Kungsbacka, i Hedemoras folkpark eller kanske i Borgholm på Öland. Några träffar i början på juni är:

  • 1 Juni – Rimbo. Bilträgg på Nifsta Gård. Återkommande varje torsdag till 28 september.
  • 1 Juni – Hultsfred. Fest För Farfars Fordon.
  • 3 Juni – Bergby. Bil– och MC–utställning, Hamrånge Hembyggdsgård.
  • 3 Juni – Gullaboås. Bilträff, Björkängen.
  • 3 Juni – Ånnaboda. Classic Motor Festival.
  • 3 Juni – Trelleborg. Palmträffen.

Läs mer här om hur bilträffar lockar både unga och äldre – och alla därimellan. Gärna om det är gamla jänkare det handlar om.